Skip to content

Nyhetsarkiv: Oktober 2020

Corona: Säsongsstarten skjuts upp

29 oktober 2020

Svenska Bandyförbundet har under torsdagen kommunicerat beslut angående restriktioner som påverkar Katrineholm Bandys verksamhet.

Publikinformation inför Bandyallsvenskan

27 oktober 2020

Katrineholm Bandy informerar inför den allsvenska seriestarten om aktuell publikinformation som gäller under nuvarande restriktioner.

Trots förlust i genrepet - stor fall framåt för KB

25 oktober 2020

Katrineholm Bandy förlorade söndagens genrep inför den allsvenska premiären hemma mot Lidköpings AIK med 3-4 (2-1), men trots det så var det relativt nöjda miner efteråt.

"Gubben" söker svar i genrepet

24 oktober 2020

Med bara en vecka kvar till seriepremiären borta mot UNIK genrepar Katrineholm Bandy under söndagen hemma mot Lidköpings AIK på Backavallen.

Publikinformation inför genrepet mot LAIK

20 oktober 2020

Efter en häftig första helg i den nya arenan delger Katrineholm Bandy härmed publikinformation inför söndagens genrep för A-laget inför den allsvenska seriestarten.

Boltic snuvade KB på historisk seger

16 oktober 2020

Katrineholm Bandy rivstartade den historiska första matchen i den nya arenan, men trots det så blev det ingen seger i mötet med Boltic under fredagen.

Äntligen inomhus - “Det känns overkligt”

15 oktober 2020

16 månader av längtan är över. Under fredagskvällen kliver Katrineholm Bandy äntligen in i den nya ishallen på Backavallen och påbörjar etablerandet av en ny borg.

Publikinformation för Allsvenska Supercupen och träningsmatch mot IF Boltic

12 oktober 2020

Katrineholm Bandy anger här publikinformation för A-lagets träningsmatch hemma mot Boltic och finalspelet i Allsvenska Supercupen.

“Gubben” splittrad efter storsegern - “Vi är som en kolhög”

12 oktober 2020

Trots en trög start på söndagens träningsmatch borta mot GT/76 så lyckades Katrineholm Bandy tillslut vinna med klara 10-2 mot Division 1-laget. Tränare Roger “Gubben” Carlsson var dock inte helt nöjd efteråt.

Flera förändringar till mötet med GT76

10 oktober 2020

Efter det missade avancemanget i Allsvenska Supercupen laddar nu Katrineholm Bandy med träningsmatcher inför den allsvenska seriestarten och härnäst står Division 1-laget GT76 för motståndet i den nybyggda hallen på Gubbängen.