Skip to content

Nyhetsarkiv: Februari 2018

Knapp förlust mot effektivt Kungälv - "Väldigt bra defensiv"

2 mars 2018

Katrineholm Bandy åkte på en tung förlust i hemmapremiären av det allsvenska kvalet under fredagen då IFK Kungälv straffade hemmalaget stenhårt på fasta situationer. Foto: Tomas Nilsson, Katrineholms-Kuriren.

Bandyfest på Backavallen - Elfte upplagan av Olssons Cup

2 mars 2018

Den första lördagen i mars är nästintill lika helig i Katrineholm som den första söndagen är i Mora. Då är det nämligen dags för Olssons Cup för U9 och U11 på Backavallen.

Skadeavbräck för KB inför hemmapremiären

1 mars 2018

Under fredagskvällen tar Katrineholm Bandy emot IFK Kungälv i kvalets första hemmamatch, men nu står det klart att man tvingas göra det utan en av lagets stora försvarsklippor.

KVALKOLLEN: Pressat Kungälv spelar för överlevnad

1 mars 2018

Med förhoppningar om att landa en trygg mittenplacering i Bandyallsvenskan gick IFK Kungälv in i den innevarande säsongen. Resultatet blev en negativ kvalplats och inför besöket på Backavallen har västgötarna pressen på sig. Foto: ifkkungalv.se.

Stabil seger i kvalpremiären - "Riktigt stolt över grabbarna"

28 februari 2018

Katrineholm Bandy har fått en smakstart på kvalet till Bandyallsvenskan. Detta via en kassaskåpssäker 4-8-seger borta mot Skirö AIK under onsdagen.

Händer i veckan: Kvalfest och cupfest dominerar

28 februari 2018

Februari blir mars i dagarna och det innebär några av säsongens stora höjdpunkter i form av kval till Bandyallsvenskan, Olssons Cup och mycket annat.

"Messi" vill födelsedagsmåla på Skirö - "Kan jag nästan garantera"

27 februari 2018

Så har det då äntligen blivit dags för allsvenskt kval och under onsdagskvällen inleder Katrineholm Bandy det tuffa kvalspelet borta mot Vetlandalaget Skirö AIK.

Dubbla segrar för serieledande U14

27 februari 2018

Den gångna veckan var U14 det enda av våra ungdomslag som var i farten, men som de gjorde det. Dubbla segrar och en befäst serieledning blev resultatet.

KVALKOLLEN: Ett nybyggt Skirö siktar högt

26 februari 2018

På onsdag drar äntligen kvalet till Bandyallsvenskan igång och först ut för Katrineholm Bandys del väntar bortamöte med Vetlanda-gänget Skirö AIK, som vann Division 1 Södra trots ett till stora delar nytt lag. (Foto: Skirö AIK)

"Agge" A-lagsdebuterade mot Otterbäcken - "Jag låg och sov"

25 februari 2018

Katrineholm Bandy har gått obesegrade genom Division 1 Mellersta. Det står klart sedan Otterbäcken besegrats med 4-1 på bortaplan under söndagen.