Skip to content

Nyhetsarkiv: Mars 2022

Klart: Finsk anfallstalang klar för KB

25 mars 2022

Katrineholm Bandy har gjort klart med den finske anfallstalangen Jonathan Hyttinen, son till lagets nye huvudtränare Jari. Kontraktet är skrivet över 1+1 år.

Klart: Trio blir moderklubben trogen

24 mars 2022

Katrineholm Bandy har säkrat upp en fortsättning i A-laget för tre egenfostrade spelare. Det rör sig om Jesper Ekström, Linus Doktare och Olle Ekholm.

Här är den svenska truppen till P19-VM i Katrineholm

22 mars 2022

Den svenske förbundskaptenen Jesper Larsson har presenterat den svenska truppen till världsmästerskapet i Katrineholm 1-3 april. (Extern länk)

Klart: Doktare ny assisterande tränare i A-laget

22 mars 2022

Katrineholm Bandy har gjort klart med den tidigare U-lagstränaren Thomaz J Doktare som ny assisterande tränare till föreningens allsvenska A-lag.

Flerfaldig finsk mästare tar över Katrineholm Bandy

15 mars 2022

Katrineholm Bandy har gjort klart med en ny huvudtränare till A-laget. Den flerfaldige finske mästartränaren Jari Hyttinen, närmast från Akilles Bandy, har skrivit på ett kontrakt över 1+1 år med klubben.

Katrineholms tjejer tog historisk cuptitel

14 mars 2022

I helgen avgjordes den 14:e upplagan av Möller Bil Cup och för första gången någonsin vann ett tjejlag från Katrineholm Bandy en cuptitel.

Klart: Niklas Eriksson förlänger elitkarriären

7 mars 2022

En lyckad comeback har gett blodad tand och nu konstaterar Niklas "Messi" Eriksson att han vill fortsätta sin elitsatsning. Det nya kontraktet med Katrineholm Bandy sträcker sig över två år.

Jeschinsky poängräddare mot seriesegrarna

6 mars 2022

Katrineholm Bandy avslutade säsongen med att se till att bli enda lag i Bandyallsvenskan som inte förlorat mot seriesegrande Gripen Trollhättan.

Ekström avslappnad inför säsongsepilogen

4 mars 2022

Under lördagen avslutar Katrineholm Bandys A-lag den allsvenska säsongen med att gästa de redan klara seriesegrarna Gripen Trollhättan BK i Slättbergshallen.

Pressmeddelande från Katrineholms Kommun och Katrineholm Bandy angående P19-VM i Kronfågel Arena

1 mars 2022

Som arrangörer av P19-VM i bandy i Katrineholm kommer Katrineholm Bandy och Katrineholms Kommun inte att genomföra ett mästerskap med någon form av rysk deltagande.